پس از 13سال مدیرعاملی علیرضا قلمبر دزفولی در ایرانسل، دکتر بیژن عباسی آرند بر صندلی مدیرعاملی دومین اپراتور کشور تکیه زد. این تغییر مدیریت که از ماه گذشته صدای آن به گوش می‌رسید، امروز بعد از جلسه هیئت مدیره ایرانسل صورت گرفت.

علیرضا قلمبر دزفولی در طی 13 سال ریاست خود در ایرانسل اتفاقات بزرگی را رقم زد و انصافا خروجی کار آن مثبت و روبه‌رشد بود. هرچند مواردی چون مزایده ضعیف سیم‌کارت‌های رند و سامانه پرحاشیه 3030 که گفته می‌شود برای پسر آقای قلمبر دزفولی )مرتضی قلمبر دزفولی( است، از نقاط سیاه کارنامه علیرضا قلمبر دزفولی به حساب می‌آید، اما اتفاقات بزرگی در زمان مدیریت وی رخ داد که ایرانسل را در برخی موارد به خوبی متمایز از رقیبان کرد.

بیژن عباسی آرند

دکتر بیژن عباسی آرند کیست ؟

بیژن عباسی آرند متولد 1353 در شهر یاسوج است. وی فارغ‌التحصیل رشته مهندسی الکترونیک از دانشگاه شیراز است و فوق‌لیسانس و دکترای مخابرات از دانشگاه تربیت مدرس را دارد. همچنین در سال 1387 مدرک فوق دکترای مخابرات را از دانشگاه تربیت مدرس اخذ کرد. آقای عباسی آرند سابقه مدیرعاملی شرکت صاایران شیراز (صنایع الکترونیک شیراز) را نیز در کارنامه خود دارد. به نظر می‌رسد عباسی آرند با توجه به پسوند نام خانوادگی خود اصالتا اهل روستای آرند از توابع شهرستان چرام در استان کهگیلویه و بویراحمد باشد و باید گفت که نام‌خانوادگی آرند در این منطقه شهرت خاصی دارد.

گفتنی است 49درصد سهام شرکت خدمات ارتباطی ام‌تی‌ان ایرانسل متعلق به شرکت MTN آفریقای جنوبی و 51درصد آن به شرکت گسترش الکترونیک ایران است که سهام آن متعلق به بنیاد مستضعفان و شرکت صنایع الکترونیک ایران (صاایران) بوده و با توجه به فعالیت عباسی آرند در صاشیراز (صنایع الکترونیک شیراز)، احتمال انتخاب او به عنوان مدیرعامل جدید اپراتور دوم، مساله دور از ذهنی نبود.

دکتر بیژن عباسی آرند چهارمین نفر از مدیران عامل اپراتورهای تلفن همراه کشور است که از صاایران (شرکت صنایع الکترونیک ایران) وارد صنعت تلفن همراه ایران در لایه مدیرعاملی می‌شود. قبل از این، علیرضا قلمبر دزفولی از مدیریت عاملی صنایع مخابرات (صما) شرکت صاایران به مدیرعاملی ایرانسل، وحید صدوقی از مدیریت عاملی صنایع قطعات الکترونیک ایران (صقا) به مدیرعاملی شرکت ارتباطات سیار ایران و محمد مهدی عطوفی با سابقه مدیریت عاملی انستیتو ایزایران صاایران به مدیرعاملی رایتل رسیده بودند.

از جمله دیگر فعالیت‌های بیژن عباسی که تا به حال به آن پرداخته است، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • هفت سال عضویت در هیات علمی، 16 سال استادیاری و تدریس در دانشگاه تربیت مدرس به ویژه در حوزه‌های آنتن‌های مخابراتی، تجهیزات ارتباطی ماکرویو، لینک‌های رادیویی و مخابرات سلولی به همراه مسئولیت استاد راهنمایی ده‌ها پایان‌نامه حوزه مخابرات در همین دانشگاه
  • چاپ بیش از 30 مقاله در نشریات مرجع علمی و ارائه مقاله در بیش از 60 کنفرانس علمی
  • کسب رتبه اول المپیاد ریاضی استان، کسب رتبه دوم جشنواره جوان خوارزمی در سال 1382 (رتبه اول بخش مهندسی)
  • عضویت در انجمن مهندسین برق و الکترونیک
  • عضویت در کمیته C41 و عضویت در مرکز تحقیقات مخابرات ایران